INUTIL – Coaliţia pentru Baia Mare susţine PNL pentru funcţia de vicepreşedinte CJ Maramureş, fără ca aceasta să aibă vreo relevanţă

1
520
Consiliul Județean Maramureș

DECIZIE. Melanjul politic „Coaliţia pentru Baia Mare”, controlat de primarul municipiului, Cătălin Cherecheş, va susţine pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş – rămasă vacantă după alegerea lui Lucian Morar în fucţia de primar al oraşului Ulmeni – un membru al PNL.

 

Coaliţia pentru Baia Mare are, oficial, cinci consilieri judeţeni (2 de la PNŢCD, 2 de la UNPR, 1 de la PSR) – din care unul, Doru Dăncuş (PNŢCD), este deja vicepreşedinte -, iar PNL are 9 consilieri judeţeni. Aritmetică: 14 din cei 35 de consilieri judeţeni. Ceilalţi: 14 PSD, 3 PMP, 2 PER, 2 UDMR. Rezultă: decizia Coaliţiei pentru Baia Mare este egală cu zero, factorul decident este PSD (respectiv Gabriel Zetea), care are protocoale atât cu UDMR, cât şi cu PMP şi PER.

 

Totuşi, informaţii din interiorul conducerii CJ Maramureş acreditează ideea că Zetea ar agrea, în anumite condiţii, ca noul vicepreşedinte să fie un membru al Coaliţiei pentru Baia Mare – de asemenea, mai există varianta PMP, cu mai puţine şanse de „implementare” -, sub nicio formă însă de la PNL. Cert e că decizia de astăzi a Coaliţiei este un fel de „praf în ochi”. Adică hai să comunicăm şi noi ceva atunci când n-avem nimic de spus.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here