INTERVENȚII DE URGENȚĂ – În Șomcuta Mare a fost inaugurată o substație SMURD

0
227

ȘOMCUTA MARE. Substaţia SMURD din Șomcuta Mare, integrată cu serviciile de Ambulanţă (este primul centru integrat de urgentă din județ), a fost inaugurată astăzi, 28 august 2019, în prezența ministrului Sănătății, Sorina Pintea. În curând, substației din localitatea maramureșeană, care deservește aproximativ 40.000 de locuitori din Valea Chioarului, îi va fi adăugată și un serviciu de descarcerare, conform declarației primarului din Șomcuta Mare, Gheorghe Buda.

 

La inagurarea substației SMURD Şomcuta Mare au fost prezenţi și reprezentanţi ai autorităților județene din serviciul de urgență. Ministrul Sănătății a subliniat că motivația înființării noului serviciu de urgență în orașul maramureșean a fost analizată în Comisia interdepartamentală de urgenţă și că “indicatorii au arătat că era nevoie de acest punct de lucru”.

 

2mnews

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here