INTERVENȚIE – La secţia Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare a fost realizată o nouă intervenţie chirurgicală în premieră

0
497

ÎN PREMIERĂ. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare au efectuat o intervenție în premieră în secția de Ortopedie-Traumatologie, un tip particular de artroplastie de genunchi, proteza unicompartimentală de genunchi, utilă pentru tratamentul chirurgical al gonartrozelor limitate doar la unul dintre cele două compartimente a genunchiului, limitând evoluția acestor afecțiuni degenerative.

 

Echipa medicală a fost coordonată de dr. Cosmin Dicu – de la Centrul Universitar Cluj-Napoca, dr. Bogdan Morariu – medic rezident și Călin Farcaș – reprezentant și consilier tehnic al firmei Zimmer, furnizoarea implanturilor și a truselor operatorii.

Secția de Ortopedie-Traumatologie a spitalului a înregistrat în ultimii ani o activitate chirurgicală intensă. La nivel de specialitate Ortopedie-Traumatologie este o tendinţă continuă de dezvoltare, diversificare a intervențiilor chirurgicale destinate pacienţilor unităţii spitalicești.

 

Avem o echipă medicală formată din medici specialişti pregătiți pentru operații tot mai complexe. Pentru noi, dotarea cu echipamente medicale este, pe lângă competența indiscutabilă a medicilor noștri, o modalitate de a asigura confortul și siguranța pacientului, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență „Dr.Constantin Opriș” Baia Mare, George Alexandru Oros.

Compartimentul Relații publice și Comunicare – Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here