INTERVENȚIE – Birou APIA, deschis temporar în comuna maramureșeană Bârsana

0
270

FACILITATE. Pentru că foarte mulți localnici din comuna maramureșeană Bârsana au diferite măsuri înregistrate la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) – cea care asigură implementarea tehnică şi financiară a Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) -, primarul Teodor Ștefanca a găsit înțelegere la conducerea zonală și centrală a Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru ca această instituție să deschide un birou temporar APIA în sediul primăriei.

 

Biroul APIA de la Bârsana va fi deschis pe întreaga perioadă a depunerii cererilor pentru subvenții, începând din 1 martie. Până acum, fermierii din Bârsana erau nevoiți să se deplaseze în municipiul Sighetu Marmației pentru depunerea cererii unice de plată. De asemenea, primarul Ștefanca a semnat contractul cu OCPI Maramureș pentru demararea întăbulării gratuite a terenului extravilan.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here