INTERES PUBLIC – Reluarea activității în vederea obținerii Avizului de Siguranță a Circulației pentru șoferii profesioniști în Ambulatoriul Integrat din cadrul Spitalului Județean

0
313

ANUNȚ. Începând din 01.02.2023, Ambulatoriul Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”, situat în Baia Mare, pe str. George Coșbuc nr. 31, își reia activitatea pentru șoferii profesioniști, în vederea obținerii de către aceștia a Avizului de Siguranță a Circulației. Programul va fi de luni până vineri începând cu ora 7.00.

 

De asemenea, oferim servicii medicale pentru obținerea permis conducere/preschimbare permis categoriile A,B,C,D,E, precum și permis port armă.

 

Manager al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”,

Jr.Oros George Alexandru



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here