ÎNTÂLNIRE – Cu sprijinul parlamentarilor PNL Maramureș, se încearcă rezolvarea problemelor cauzate de ecologizarea iazului de decantare Bozânta

0
391

IAZUL DE DECANTARE BOZÂNTA. Deputații PNL de Maramureș, Călin Bota și Florin Alexe, și primarul orașului Tăuții Măgherăuș, Dumitru Marinescu, s-au întâlnit cu ministrul Economiei, Florin Spătaru, pentru a discuta despre ecologizarea iazului de decantare Bozânta.

 

În cadrul întâlnirii, am analizat realizarea unui plan realist de măsuri care să fie implementat în perioada următoare, pentru ecologizarea zonei, în vederea creșterii calității vieții pentru locuitorii orașului Tăuții Măgherăuș. Există deschidere la Ministerul Economiei pentru rezolvarea problemelor pe care acest iaz de decantare le generează în zonă și sper ca ministerul să vină cât mai repede cu planul de măsuri, a precizat deputatul PNL de Maramureș Călin Bota.

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here