INSTRUCTAJ – Autoritățile din Maramureș, educate în integritate de ofițerii de prevenire ai Serviciului Județean Anticorupție

0
242

ANTICORUPȚIE. În perioada 7 februarie – 22 martie 2023, ofițerii de prevenire ai Serviciului Județean Anticorupție Maramureș au desfășurat 13 activități de educație pentru promovarea integrității la care au participat peste 100 de persoane, respectiv primari, viceprimari, șefii serviciilor voluntare de urgență și secretari de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Maramureș.

 

Activitățile au fost desfășurate în contextul instructajelor anuale efectuate de Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș cu șefii serviciilor voluntare de urgență de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Maramureș.

 

În aceste contexte, participanților le-au fost prezentate aspecte privind identitatea instituțională a Direcției Generale Anticorupție și datele de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Maramureș, infracțiunile de corupție și modul de sesizare a acestora, cauzele și consecinţele corupţiei, precum și Call Center-ul Anticorupţie 0800.806.806.

 

Reamintim faptul că cetățenii pot sesiza faptele de corupție la adresa de e-mail a Serviciului Județean Anticorupție Maramureș, [email protected] sau personal, la sediul instituției din municipiul Baia Mare, str. Tineretului, nr. 2, județul Maramureș.

 

Serviciul Județean Anticorupție Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here