INSTANȚA SUPREMĂ – Cererea primarului Cherecheș de strămutare a locului de judecare a apelului a fost respinsă: se judecă la Curtea de Apel Cluj

11
11848
Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare

DECIZIE DEFINITIVĂ. Completul Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) desemnat să decidă în privința cererii primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, de a strămuta dosarul în care a fost condamnat pe fond la 5 ani de închisoare pentru luare de mită în formă continuată a pronunțat hotărârea.

 

Solicitarea de strămutare a fost respinsă ca nefondată. Primarul a fost obligat, prin sentință, care este definitivă, să plătească suma de 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Implicit, apelul făcut de Cherecheș împotriva sentinței/hotărârii pe fond a Tribunalului Cluj va fi judecat la Curtea de Apel Cluj.

 

Motivele pentru care Cherecheș a cerut strămutarea dosarului penal la o altă instanță sunt explicate în detaliu într-un articol 2mnews AICI. Următorul termen în apelul formulat de edilul Cherecheș este programat vineri, 17 iunie 2022, la Curtea de Apel Cluj.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

11 COMENTARII

  1. Dute odată la pușcărie dacă ai furat. El o duce bine și alti mor de foame. Pai dacă e forma contin uata de furt ce mai așteptați. ducetil la pușcărie.

  2. După ce a fost arestat, au fost alegeri, iar oamenii l-au ales din pușcărie… Apoi se plâng de faptul că îi fură. Știți vorba aia : „prosti, dar mulți”…

  3. Exista un Dzeu in ceruri care pedepseste pentru blasfemie, hotie, viata imorala, aroganta, mandrie, lacomie si nesimtire. Toata mascarada despre „tatal” iconic va fi devoalata de cei care cunosc adevarul despre profilul „marelui”om. Si madam doctoreasa va primi ceea ce merita, devoalarea unei cariere si vieti cosmetizate si vandute ca o saga baimarenilor creduli. Catalin Chereches merita si va fi pedepsit de justitie iar orasul va scapa de „dictatura’ inorogului priapic, chiar daca prea multe persoane incep sa se teama de ce va urma. Vai, ce vor face flamndocii din presa, cei care traiau din stipendiile murdare platiote din zeciuiala nemeseasca? INTREBARE: are Baia Mare pregatit un om care sa faca administratie pentru comunitate sau vor fi propulsati darabusti, dancusi,hodorogi, camionagii, pacalici parlamentari sau alte specii de pitecantropi murdari?

  4. Gunoiu asta va face ca Iorgulescu, se va „interna” la o clinica in Italia pe motive de probleme psihice. In cazul lui e usor de demonstrat ca are probleme cu caputzu, toata lumea stie cat de drogat e.

  5. Orașul arată groaznic in timp ce afacerile cu preferații merg înainte. Cea mai recent vizibilă, înlocuirea băncilor și a coșurilor de gunoi pe bulevardul București.

    • Stai că s-a apucat să peticească strada Victoriei în zona Vivo-ului într-un stil în care îngreunează circulația ori îi face pe unii șoferi (mai proști sau nesimțiți) să aleagă contrasensul pentru ocolirea spațiilor ce prezintă spărturi în asfalt.

  6. Toți banii furați nu îl vor ajuta pt o viata decenta după condamnare. Are proprietăți în Italia Austria unde vrea sa scape motivând ca e investitor…. o va vedea pe masa doar în poze și Skype…. gunoaie

  7. Prea mult dureaza. Cu mita, cu ANI cu restul dosarelor. Intarzierile si termenele lungi dau timp acestui ” ales ” sa faca praf un oras. Firmele abonate profita. Cine plateste pentru tot raul facut ? Pana la condamnare zburda si face din oras terenul lui de joaca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here