INSPECȚIE – Oficiali ai Federației Europene de Handbal, în Baia Mare, gazda turneului final al Campionatului European intercluburi de beach handball

0
403

OFICIALI. În acest an, în perioada 6-9 iulie, în Baia Mare se va desfășura turneul final al Campionatului European intercluburi de handbal pe plajă (ebt Finals 2019), eveniment desfășurat sub patronajul Federaţiei Europene de Handbal (EHF), care va aduce în reședința Maramureșului 28 de echipe din 10 ţări și 500 de sportivi, delegaţi şi oficiali.

 

Astăzi, o delegaţie a EHF (formată din Ivana Jelic – delegat EHF şi Marco Trespidi – membru al comisiei de beach handball a EHF) a inspectat locaţia evenimentului, organizatorilor (Clubul Sportiv Marta) solicitându-li-se instalarea a trei terenuri şi dotarea arenelor cu tribune cu minimum 500 de locuri. Conform organizatorilor, la arena principală se va monta un ecran de mari dimensiuni pe care vor rula imagini în direct din timpul meciurilor, dar şi ştiri, interviuri şi montaje cu cele mai spectaculoase faze ale meciurilor.

 

Întreaga competiţie va fi transmisă pe live stream, pentru ca suporterii echipelor participante şi fanii beach handball-ului din întreaga lume să poată urmări în direct meciurile. De asemenea, se poartă negocieri pentru ca un post de televiziune cu acoperire naţională să transmită o parte din partidele de la „ebt Final 2019” din Baia Mare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here