INIȚIATIVĂ – Sâmbătă, târg de cărți caritabil în Baia Mare, pentru finanțarea terapiilor de grup pentru victime ale violenței

0
293

BAIA MARE. Sâmbătă, 24 aprilie, pe terasa The Oak (situată în Baia Mare, Piața Libertății nr. 4 – în Centrul Vechi), Clubul Rotaract Baia Mare organizează un Târg de Cărți caritabil cu scopul de a strânge fonduri pentru susținerea financiară a terapiilor de grup pentru victime ale violenței domestice, abuzurilor sexuale și violenței de orice fel.

 

„Am venit cu propunerea începerii terapiei de grup pentru victimele abuzate. Avem alături terapeutul, iar fetele sunt dornice să participe, dar avem nevoie de susținere financiară, deoarece vorbim de un drum lung spre vindecare. Am ales astfel să dedicăm ediția de primăvară a proiectului Bookurie fără etichetă, ajutorării acestor fete. Avem pregătite cărți alese, iar donația ta va prinde forma binelui, susținând terapia de grup de la Casa San Michele.

 

Vă invităm, așadar, să ne fiți din nou alături. Fiți alături de aceste fete care au trecut prin lucruri pe care nici nu le putem concepe pe de-a-ntregul, dar care au lăsat răni adânci pe trupurile și în mințile lor, cu ajutorul vostru putem să le oferim acestor fete uneltele necesare pentru a lupta cu tot răul ce li s-a făcut.

 

Ajutați-ne să punem un pansament pe sufletul lor, să sădim un gram de speranță în întunericul poveștilor pe care le-au trăit, să le oferim ajutorul specializat de care au nevoie. Dorim să le fim alături și să îi sprijinim”, au anunțat cei de la Clubul Rotaract Baia Mare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here