INIȚIATIVĂ LEGISLATIVĂ – Deputatul Brian Cristian cere conducerilor federațiilor sportive din România să depună declarații de avere și interese

0
88

TRANSPARENȚĂ. În luna iunie 2022, deputatul USR PLUS Brian Cristian a depus o inițiativă legislativă care obligă președinții, vicepreședinții, secretarii și trezorierii federațiilor sportive naționale să depună declarațiile de avere și de interese, asemenea conducătorilor instituțiilor publice.

 

Un prim pas pe acest parcurs legislativ îl are Consiliul Legislativ, care a avizat favorabil proiectul astfel suntem tot mai aproape ca această propunere legislativă să devină realitate. „Am mai spus-o și o voi spune ori de câte ori este nevoie: integritatea persoanelor care conduc sportul românesc la nivelul federațiilor sportive naționale este esențială pentru a atinge performanțele pe care le-am avut altădată”, a declarat deputatul USRPLUS de Maramureș, Brian Cristian.

 

„Este un element critic dacă ne dorim un sport curat, iar principiul integrității trebuie respectat de către toți participanții, nu doar de către sportivi” a concluzionat deputatul USRPLUS Brian Cristian.

 

Biroul de presă al deputatului Brian CristianATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here