INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ – Finanțare de 14 milioane de lei pentru modernizarea unor drumuri din comuna Recea

0
649

FINANȚARE – RECEA. Administrației locale din comuna maramureșeană Recea i-a fost aprobată finanțarea cu 14 milioane de lei a proiectului de modernizare a unor drumuri de interes local, contractul de finanțare fiind semnat la finalul acestei săptămâni de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila.

 

Proiectul va fi finanțat prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, program prin care, la nivel național, s-au semnat până acum 745 de contracte de finanțare care totalizează circa 7,9 miliarde de lei, de regulă acestea vizând reabilitarea/modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea și extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare, precum și modernizarea unor poduri, podețe și piste de biciclete.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here