INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ – Contract de 13,9 milioane de lei pentru modernizarea a 11,67 km de străzi dintr-o comună maramureșeană

1
1725

STRĂZI – BOGDAN VODĂ. Administrația publică din comuna maramureșeană Bogdan Vodă, controlată de primarul Anuța Enea-Bizău (PNL), a introdus în licitație publică un contract de aproape 14 milioane de lei (exact: 13.892.373,01 lei, sumă care include TVA), care vizează proiectarea (elaborare a documentației tehnico-economice la stadiul PT + DDE), asistența tehnică și execuția lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere.

 

Contractul prevede modernizarea a 53 de străzi din satul Bogdan Vodă și a 5 străzi din satul Bocicoel, în lungime totală de 11,67 kilometri + racorduri laterale care totalizează 280 de metri. Atribuirea se va face pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 70%, metodologia și planificarea 15%, experiența managerului de proiect 10% și experiența coordonatorului 5%).

 

Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, iar contractul, care este supus clauzei suspensive (respectiv semnarea acestuia se va face după alocarea banilor prin programul național), trebuie finalizat în 2 ani și 3 luni (27 de luni).

 

* Foto: @Ciprian Cenan via Primăria Bogdan Vodă

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here