INFRASTRUCTURĂ – O comună maramureșeană oferă peste 10,5 milioane de lei pentru modernizarea a 6,2 kilometri de drum

0
226

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Autoritatea publică din comuna maramureșeană Dumbrăvița oferă un contract de peste 10,5 milioane de lei (exact: 10.586.336,03 lei – toate sumele din articol includ TVA) pentru modernizarea a 6,26 kilometri de drumuri din cele 6 sate componente, respectiv Cărbunari, Chechiș, Dumbravița, Rus, Șindrești și Unguraș.

 

Contractul a fost introdus în licitație și va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai mic – ofertele sunt așteptate până în 16 februarie 2023. Finanțarea modernizării rețelei stradale din comuna Dumbrăvița este asigurată din fonduri nerambursabile, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR). Lucrările trebuie executate în 6 luni și vizează reabilitarea a 13 străzi și ulițe.

 

În Cărbunari sunt vizate 3 străzi în lungime totală de 1 kilometru, în Chechiș se va moderniza o stradă (După Sat) cu lungimea de 843 de metri, în Dumbrăvița – 3 străzi cu lungime totală de 1,1 kilometri, în Rus – 2 străzi (Pădurea Popii și Comoara) cu lungime totală de 1,34 kilometri, în Șindrești – 2 străzi (Valea Mare și Poiana Tomii) în lungime totală de 908 metri, iar în Unguraș – 2 străzi (Valea Săvenilor și Pășune) în lungime totală de 1 kilometru. Lucrările trebuie garantate 3 ani de la recepția la terminarea lucrării.

 

În vara anului trecut (august 2022), administrația locală din Dumbrăvița a contractat proiectarea și execuția modernizării a 5 drumuri comunale și 21 de străzi, care însumează 18,21 km (peste 63.500 mp), la suma de peste 22 milioane de lei (exact: 22.076.911,70 lei, sumă care include TVA), cu asocierea de firme băimărene Chilia SRL & Construct CDP SRL.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here