INFRASTRUCTURĂ – Modernizarea a 18,2 kilometri de drumuri din Dumbrăvița, contract de peste 23 de milioane de lei

0
654

CONTRACT. Administrația comunei maramureșene Dumbrăvița a lansat în licitație un contract care vizează modernizarea a 18,2 kilometri de drumuri comunale și străzi (proiectare, execuție și asistență tehnică), pentru care estimează că va plăti peste 23 de milioane de lei (exact 23.153.933,01 lei, sumă care cuprinde TVA și care este echivalentă cu peste 4,67 milioane de euro).

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai mic, iar ofertele constructorilor sunt așteptate până în 17 iunie 2022. Lucrarea presupune întocmirea proiectului tehnic complet, asistența tehnică pe perioada execuției și reabilitarea/modernizarea unor tronsoane din mai multe drumuri comunale (DC49A, DC31, DC 27 – Pășune, DCI 07, DC23) și 21 de străzi din cele 6 sate ale comunei, lungimea totală fiind de peste 18,2 kilometri. De asemenea, contractantul trebuie să amenajeze accesele la proprietăți, podețele tubulare, parapeți și 3 puțuri drenante.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here