INFRASTRUCTURĂ MEDICALĂ – Investiție de 4,7 milioane de lei: reparații capitale la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Baia Mare

1
902

SĂNĂTATE. Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare a scos la licitație un contract estimat la 4,7 milioane de lei (exact: 4.699.128,03 lei, sumă care include TVA), care vizează lucrări de reparatii capitale, recompartimentări și modificari fluxuri în Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a unității spitalicești.

 

Contractul, pentru care se așteaptă oferte până la 7 iunie 2023 și care trebuie finalizat în 6 luni, va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai mic. UPU Baia Mare asigură triajul, evaluarea și tratamentul de urgență pentru pacienții care se prezintă la spital spontan sau care sunt transportați cu ambulanța, având în structură camere de resuscitare, de tratament imediat, de urgențe minore, urgențe pediatrie și cabinete de stomatologie, ginecologie, gipsare și chirurgie.

 

* Foto: @Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here