INFRASTRUCTURĂ – În Maramureș, contract de peste 4 milioane de lei pentru modernizarea unei străzi rurale de 1 kilometru

0
3661

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Administrația publică din comuna maramureșeană Băița de sub Codru a introdus în licitație un contract estimat la peste 4 milioane de lei (exact: 4.125.234,86 lei, sumă care include TVA), care vizează lucrări de reabilitare/modernizare a unei străzi rurale de 1 kilometru (lungimea exactă: 1.034 metri) și lățime de 4 metri (câte o bandă pe sensul de mers).

 

Conform proiectului, trebuie construite ziduri de sprijin (613 metri), rigole, șanț de beton pentru scurgerea apelor pluviale (479 metri), podețe de acces. Ofertele se primesc până la 3 aprilie 2023, contractul va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai mic, lucrările trebuie finalizate/recepționate în 12 luni și trebuie garantate 3 ani.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here