INFRASTRUCTURĂ – Două contracte de peste 21 de milioane de lei, atribuite unor firme băimărene pentru racordarea la apă-canal a locuitorilor din Săpânța și Sarasău

0
2319

LUCRĂRI. Firma băimăreană Prof Con Invest SRL (specializată pe lucrări de construcții a clădirilor și controlată de vișeuanul Ion Tomoiagă, care mai deține Prof Mondo Construct SRL) va realiza racordurile și branșamentele la rețelele de canalizare și apă la gospodăriile din comuna maramureșeană Sarasău, contractul de atribuire a lucrărilor fiind în valoare totală de 9,46 milioane de lei (exact: 9.468.802,88 lei – sumele din articol includ TVA).

 

Conform contractului, atribuit joi, 26 ianuarie 2023, pe criteriul Cel mai scăzut preț și bazat pe graficul propus prin Studiul de Fezabilitate, sunt alocate 3 luni pentru proiectare și 21 de luni pentru execuția efectivă a lucrărilor. De asemenea, firma trebuie să asigure o perioadă de garanție (remediere a defectelor) de 3 ani.

 

De asemenea, săptămâna trecută, Primăria Săpânța a atribuit contractul pentru extinderea rețelei de canalizare menajeră în comună firmelor Sebi Marc SRL (execuția – firmă cu sediul în Călinești, controlată de sigheteanul Ioan Mihai Ștefan Marc) și Xallo Tehnic SRL (proiectarea – firma cu sediul în Baia Mare, controlată de Valentin Danciu și specializată pe activități de inginerie și consultanță tehnică), la valoarea totală de 11,65 milioane de lei (exact: 11.650.807,21 lei).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here