INFRASTRUCTURĂ – Contract de 55,6 milioane de lei pentru reabilitarea unui tronson de 13 kilometri de drum județean, pe ruta Vadu Izei – Oncești – Bârsana

0
1430

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Administrația județeană, controlată de Ionel Bogdan (PNL), a introdus în licitație un contract estimat la 55,6 milioane de lei (exact: 55.631.006,63 lei, sumă care include TVA), care vizează proiectare și execuție a reabilitării DJ 186, pe un tronson de 13,32 kilometri, pe ruta Vadu Izei (DN 18) – Onceşti – Năneşti – Bârsana (DJ 185).

 

Contractul este cu clauză suspensivă (este cuprins în proiectul Mara – Nord, infrastructură rutieră de interes județean fiind înscris pentru finanțare prin POR, o parte a acestuia urmând să fie finanțat din bugetul județului Maramureș) și va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț, unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 85%, iar perioada de garanție a lucrării de 15% (aceasta poate fi cuprinsă între 3 ani – minimă – și 6 ani – maximă).

 

Ofertele sunt așteptate până în 15 mai 2023, iar lucrările trebuie finalizate într-un an (365 de zile).

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here