INFRASTRUCTURĂ – Administrația publică din Baia Sprie oferă 13,5 milioane de lei pentru întreținerea străzilor din oraș pe o perioadă de 4 ani

0
384

LICITAȚIE – BAIA SPRIE. Administrația publică din Baia Sprie a scos la licitație un contract pe 4 ani (48 de luni) pentru întreținerea, reparația și reabilitarea străzilor din oraș, la o valoare estimată la 13,5 milioane de lei + TVA, adică o medie maximă estimată de 3.375.000 lei + TVA / an (practic, se va încheia un singur contract subsecvent pe an).

 

Ofertele asfaltatorilor sunt așteptate până la 26 iulie 2022. Contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate – preț, componenta financiară având în decizie o pondere procentuală de 90%, iar perioada de garanție oferită lucrărilor (peste perioada minimă, care este 12 luni), de 10%.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here