ÎNFRÂNGEREA DE LA FINALUL ANULUI – CSM Sighetu Marmației a pierdut la Satu Mare și a încheiat anul pe locul 7 în serie

0
339

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 3 decembrie 2022, pe Stadionul Olimpia din Satu Mare, în meci contând pentru etapa a 15-a a Ligii a III-a Seria a 10-a fotbal, CSM Satu Mare a câștigat, cu 4-0 (2-0), partida cu CSM Sighetu Marmaţiei. Meciul, arbitrat de o brigadă condusă la centru de Ionuț Constantinescu din Galaţi, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 3 (Satu Mare) și 7 (Sighetu Marmației). În tur, la Sighetu Marmației, a fost 1-1 (0-1).

 

Antrenorul Adrian Iencsi (CSM Sighetu Marmației) a început partida cu următoarea formulă de joc (deja clasică): Cebotari – Catrina, Dunca, Ardelean, A. Novoselenszki – Tutuţa, Deivid, Gherasim (cpt.), Pop – Gondiu, R. Novoselenszki. Gazdele au pe banca de rezerve un jucător în vârstă de 44 de ani (portarul Daniel Oșan), așa că fostul prim-divizionar Guèye Mansour (37 de ani) pare tânăr – și fostul atacant senegalez al echipei Poli Timișoara, al cărui prenume este scris greșit (Guyene) și după 18 ani de activitate în România, a început ca rezervă.

 

Gazdele și-au respectat statutul de favorită (sătmărenii chiar aspiră la promovare), după primele 45 de minute conducând prin golurile marcate de atacantul Zsiga Ervin (31 de ani) în min. 12 și mijlocașul spaniol Hernando Orte Rodrigo (23 de ani), în min. 32 – Rodrigo a venit la echipa sătmăreană în vara acestui an, liber de contract, de la Csikszereda (a ajuns în România de la echipa de rezerve a prim-divizionarei spaniole SD Huesca).

 

În repriza a doua, sătmărenii au mai înscris de două ori, parcă pentru similaritate, prin Barna și, pe finalul meciului, prin tânărul de doar 19 ani Denis Baior, și meciul s-a încheiat previzibil, cu victoria clară a gazdelor.

 

CSM Satu Mare – CSM Sighetu Marmației: 4-0 (2-0), au marcat Zsiga Ervin (min. 12), Hernando Orte Rodrigo (min. 32), Antal Barna (min. 72), Denis Baior.

 

Iată rezultatele etapei a 15-a:

• Gloria Bistriţa Năsăud – FC Bihor Oradea: 1-0 (1-0);

• CSM Satu Mare – CSM Sighetu Marmaţiei: 4-0 (2-0);

• CFR Cluj 2 – SCM Zalău: 1-1 (0-0);

• Sportul Şimleu Silvaniei – Lotus Băile Felix: 0-2 (0-2);

• Minerul Ocna Dej – Victoria Carei: amânat (oaspeții au anunțat 15 jucători bolnavi).

 

În urma acestui meci, CSM Sighetu Marmației rămâne pe locul 7 în clasamentul Seriei a 10-a. Acesta a fost ultimul meci oficial disputat în acest an de CSM Sighetu Marmației, campionatul urmând să se reia în 11 martie 2023, cu meciurile etapei a 16-a (sighetenii joacă pe teren propriu cu CS Minerul 1947 Ocna Dej, echipă clasată pe locul 6).

 

* Foto: @CSM Sighetu Marmației

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here