ÎNFRÂNGERE – Progresul Șomcuta Mare pierde la Șimleu Silvaniei și devine principala candidată pentru a două echipă retrogradată în Liga a IV-a

0
328

PLAY-OUT – LIGA A III-A. Sâmbătă, 02 aprilie 2022, pe Stadionul Măgura din Șimleu Silvaniei, în meci contând pentru prima etapă a play-out-ului (competiție care stabilește cele două retrogradate ale Seriei a 10-a), CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei a câștigat, cu 1-0 (0-0), partida cu Progresul Șomcuta Mare.

 

În urma înfrângerii, cumulată cu victoria CSM Satu Mare în deplasare (2-1 la CFR Cluj 2, după ce au revenit de la 0-1), situația echipei maramureșene se complică foarte mult. O subliniere, în sezonul regular Progresul a obținut 4 din cele 6 puncte în meciurile cu Șimleu Silvaniei, câștigând acasă și remizând în deplasare.

 

Meciul, arbitrat la centru de clujeanul Narcis Bodocan, a fost unul tipic de Liga a III-a, unicul gol al partidei fiind înscris în min. 74, în urma unui corner, continuat cu o minge respinsă în față de portarul maramureșenilor (care a acuzat ulterior un fault la unul dintre apărători), într-un grup de jucători, de unde a fost împinsă în poartă din careul de 6 metri de Adelin Neaga.

 

În urma acestei înfrângeri, Progresul rămâne pe locul 5 în play-out (retrogradant), cu doar 17 puncte (echipele au intrat în play-out cu punctele adunate în sezonul regular), față de 21 de puncte cât au cele două echipe din fața sa (CFR Cluj 2 și CSM Satu Mare).

 

În etapa următoare a play-out-ului, Progresul joacă la Șomcuta Mare cu CFR Cluj 2, în 9 aprilie, de la ora 17.00.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here