ÎNFRÂNGERE NESURPRINZĂTOARE – CSM Sighetu Marmației a pierdut, în minim de seturi, partida cu CSU Politehnica Timișoara

0
215

VOLEI FEMININ – LIGA A II-A. Sâmbătă, 11 martie 2023, în Sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 10-a Divizia A2 Seria Vest, CSM Sighetu Marmației a pierdut, cu 0-3 (20-25, 22-25, 11-25), partida cu CSU Politehnica Timișoara. Meciul, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 5 (Sighetu Marmației) și 4 (Timișoara).

 

Sighetu Marmației a pierdut în minim de seturi, ceea ce nu a constituit o surpriză, gazdele având doar 2 victorii, obținute cu ultima clasată (în serie sunt doar 6 echipe, decalajul valoric dintre primele și ultimele fiind semnificativ), Provolei Arad (echipă care a pierdut toate meciurile cu 3-0), în rest, pierzând celalte 8 meciuri cu 3-0. Consemnăm pe scurt date despre partidă, doar din respect pentru sport, divizia secundă de volei feminin fiind de o calitate foarte scăzută (practic, majoritatea echipelor sunt formate din jucătoare de liceu care acum învață volei – echipele universitare sunt, din acest punct de vedere, avantajate, fiind compuse din studente).

 

Doar în primul set gazdele au reușit să mențină echilibrul până spre final (17-17), după aceea bănățencele impunându-se la 20. În setul 2, oaspetele aveau deja la jumătatea setului un avantaj confortabil, 7-13, sighetencele au revenit spre final, reducând avantajul la doar un punct (20-21), dar au pierdut la 22. Setul 3 și cel de final a fost mai drastic, Poli având 3-13 la jumătatea setului și impunându-se la 11.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here