ÎNFRÂNGERE – Minaur a pierdut la Buzău și coboară pe locul 5 în Liga națională

0
216

LIGA NAȚIONALĂ – HANDBAL. Joi, 5 mai 2022, în Sala Romeo Iamandi din Buzău, într-un meci contând pentru etapa a 24-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, ACS HC Buzău 2012 a câștigat, cu 30-26 (17-13), partida cu CS Minaur Baia Mare. În urma înfrângerii, Minaur coboară pe locul 5 în clasamentul național, dar are un meci mai puțin disputat.

 

Un meci în care oaspeții erau favoriți, încheiat cu un rezultat surpriză, dar care, dacă ar trebui să căutăm o justificare am anunțat-o în urmă cu 3 zile AICI. Meciul s-a menținut egal până la jumătatea primei reprize (7-6, min. 15), după care gazdele (locul 10 în Liga națională) s-au distanțat treptat, ajungând la un ecart de 4 goluri după primele 30 de minute de joc.

 

Repriza a doua a fost o cursă contracronometru a băimărenilor, care au recuperat până la 19-18 (min. 39), părând că vor reuși o răsturnare de scor. În ultimele 10 minute s-a intrat tot cu avantaj minim pentru buzoieni (24-23), dar pe finalul partidei gazdele au reușit să refacă avantajul de la pauză și să câștige cu 4 goluri diferență.

 

Pentru Minaur au marcat Vujovic (7 goluri), Kotrc (6 goluri), Căbuț și Da Silva Mollino (câte 5 goluri), Buguleț, Nagy și Sabou (câte 1 gol). De la gazde s-au remarcat Glendza și Vujvodic (câte 7 goluri) și Dumitrana (6 goluri).

 

În 8 mai, Minaur (locul 5) joacă meciul restant din etapa a 20-a, în deplasare, cu CSM Focșani (locul 6), apoi în 11 mai, acasă, meciul din etapa 25-a, cu AHC Potaissa Turda (locul 3).

 

Clasament

  1. CS Dinamo Bucureşti: 64 puncte
  2. CSA Steaua Bucureşti: 56 puncte
  3. AHC Potaissa Turda: 55 puncte
  4. HC Dobrogea Sud: 54 puncte
  5. CS Minaur Baia Mare: 52 puncte (23 jocuri).

 

* Foto generică

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here