ÎNFRÂNGERE LA DEBUT – Minaur pierde la Baia Mare, cu CSU Suceava, partida de debut în ediția 2022-2023 a Ligii Naționale

1
359

AU ÎNTORS TRADIȚIA. Miercuri, 31 august 2022, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, în meci contând pentru etapa 1 a Ligii Naționale de handbal masculin, vicecampioana en-titre Minaur Baia Mare a pierdut, cu 28-30 (14-15), CSU din Suceava.

 

Cu o primă repriză disputată, cu multe goluri și o eliminare (în min. 28, Alexandru Bologa de la oaspeți), în care oaspeții au fost mai mereu într-un avantaj de unul-două goluri (cu o sincopă în min. 20 când sucevenii s-au distanțat la 3 goluri: 10-13) și gazdele în urmărire (soldată chiar cu egalarea, în min. 26, după golul lui Bera, 14-14), CSU Suceava a intrat în avantaj la vestiare: 14-15.

 

Însă fanii Minaurului erau obișnuiți ca în meciurile cu sucevenii aceștia să conducă mereu și pe final să piardă, de regulă în ultimele secunde, la un gol diferență (așa s-a întâmplat în ultimele 3 partide dintre cele două combatante). A fost o repriză în care băimărenii au mizat pe eficiența lui Vujovic (5 goluri) și Da Silva Mollino (4 goluri), iar sucevenii pe Csog și Târzioru.

 

A doua repriză începe în aceeași notă, cu sucevenii mereu la conducere și băimărenii în urmărirea adversarilor, însă de această dată tradiția s-a frânt, oaspeții reușind să învingă vicecampioana en-titre, meritat, chiar dacă la doar două goluri diferență. Nicio emoție pe final, mai ales după eliminarea lui Nagy (min. 58), după al doilea cartonaș galben.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. TREABA MERGE SNUR !!!
    Vacanta nu s-a terminat pentru baietii de la Minaur,dovada jocul de azi.Si ca sa fie treaba bine facuta,urmeaza un city break la BUDAPESTA !!! Asta da viata…salarii bune…liniste….joc de voie.
    Ca fapt divers,simbata am fost invinsi de o echipa formata din jucatori maghiari,iar azi de o echipa cu jucatori romani ???
    Noi cu strainii,simbata au dat 18 goluri din 27,iar azi 25 din 28.La Suceava un strain a dat doua goluri din 30,restul romanii !
    ALO,domnii de la MINAUR ??? NE TREZIM SI NOI ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here