INFRACȚIUNI TRANSFRONTALIERE – Trei utilaje de construcții și agricole, furate din Italia, descoperite în Maramureș

0
498

FURT DE UTILAJE INDUSTRIALE. Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş au anunțat indisponibilizarea a trei utilaje (de construcții și agricole), semnalate de autoritățile italiene ca fiind furate.

 

Astfel, un mini-buldoexcavator marca JCB a fost descoperit chiar în timp ce era transportat pe o remorcă de un tânăr în vârstă de 20 de ani. La verificarea documentelor, în Budeşti, polițiștii au găsit în baza de date europeană că utilajul figura ca fiind furat, alerta fiind introdusă de autoritățile din Italia în urmă cu o zi.

 

În urma extinderii cercetărilor, la percheziţia domiciliară de la casa tatălui celui care transporta mini-buldoexcavatorul furat din Italia, poliţiştii de frontieră maramureșeni au descoperit şi ridicat încă un utilaj tip mini-buldoexcavator şi un utilaj tip tractor, la fel ca și în primul caz, ambele semnalate ca fiind furate din Italia. Valoarea totală a celor trei utilaje este de peste 200.000 de lei.

 

Cei doi maramureșeni, tată şi fiu, sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire şi contrabandă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here