INFRACȚIUNE – A vrut să intre cu Lexus în România, pe la Sighetu Marmației, doar că mașina era furată din Italia

0
139

AUTOTURISM FURAT. În 19 decembrie, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Sighetu Marmaţiei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean Republica Moldova, S.T. (49 de ani), care conducea un autoturism marca Lexus, înmatriculat în Italia.

 

Poliţiştii de frontieră sigheteni au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismul în cauză era semnalat ca fiind ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă şi confirmată de autorităţile din Italia.

 

Autoturismul, în valoare de aproximativ 166.000 lei (35.000 euro), a fost indisponibilizat, iar în speță continuă cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, au precizat reprezentanții PTF Sighetu Marmației.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here