INFO UTIL – Cum va fi vremea de Revelion în Maramureș

0
272

VREMEA DE REVELION ÎN MARAMUREȘ. Cu cerul acoperit ne întâmpină vremea în Maramureș în ultima zi a anului 2021. Fulguiește în Pasul Gutai și pe Dealul Ștefăniței, iar în zonele de deal se înregistrează precipitații mixte și la șes plouă.

 

Vântul suflă slab – moderat. Astăzi, în Maramureș vremea va fi în general închisă și caldă pentru această perioadă și temporar se vor înregistra ploi. Doar în zona montană meteorologii menționează precipițatii mixte și conditii de polei. Izolat, în zona de munte cantitățile de apă vor atinge 10-15 l/mp și vântul va prezenta intensificări temporare, în zona înaltă rafalele vor depăși 70-75 km/h.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 6 grade Celsius în Maramureș, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 4 grade Celsius. Izolat se va semnala ceață.

 

În această dimineață, stratul de zăpadă măsura 33 cm la stația meteo Iezer, 15 cm în Pasul Gutâi, 10 cm în Poiana Borșa și Baia Borșa, 8 cm la Cavnic, 3 cm la Târgu Lăpuș. Debitele și nivelurile principalelor cursuri de apa din bazinele hidrografice din județ nu prezintă probleme.

 

Traficul rutier se face în condiții de iarnă, cu vizibilitate bună. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Maramureș a precizat că sectoarele de drumuri publice din județ au carosabilul curat și umed. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 8 utilaje și au împrăștiat 54 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri judetene s-a acționat cu 8 utilaje și s-au răspândit 39 tone de material antiderapant, a mai informat CJSU Maramureș.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here