INFO – Senatorul USR Maramureș, Dan Ivan, invită cetățenii din județ în audiențe

0
349
Am promis că voi fi aproape de oameni, așa cum consider că orice parlamentar ar trebui să fie, și am de gând să mă țin de cuvânt.

PARLAMENTAR – MARAMUREȘ. Senatorul USR Maramureș, Dan Ivan, invită cetățenii din județ în audiențe. Înscrierile pentru aceste audiențe se fac pe adresa de mail [email protected] sau la numărul de telefon 0740.589.208. Cei înscriși prin email urmează să fie contactați pentru a stabili data și ora audienței.

 

Senatorul Dan Ivan are cabinete în Baia Mare, Sighetu Marmației, Borșa și Ariniș tocmai în ideea de a facilita întâlnirea cu cetățenii județului.

 

Biroul parlamentar al senatorului Dan IvanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here