INFO – Mărțișoare Esperando la târgurile din Baia Mare: banii din vânzări merg spre finanțarea activităților de sprijin a persoanelor cu dizabilități

0
142

MĂRȚIȘOARE BAIA MARE. Începând de luni, 27 februarie, până miercuri, 1 martie, Asociația Esperando va fi prezentă la târgurile de mărțișor din Baia Mare Value Centre și VIVO Baia Mare. În aceste zile, de la ora 9.00, îi așteptăm în cele două locații pe toți cei care doresc să ne vadă munca și să cumpere mărțișoare speciale.

 

Aceste simboluri ale primăverii sunt realizate și ambalate cu participarea persoanelor cu dizabilități, pentru a fi comercializate ca o modalitate de susținere a activităților de recuperare din Centrul Esperando. Deşi sumele provenite în urma acestei acţiuni sunt modice, ele contează foarte mult pentru o organizaţie care trebuie să găsească surse pentru finanţarea activităţilor sale zilnice.

 

Avem mărţişoare unicat – din porţelan, lemn, mărgele -, realizate cu mare bucurie și dăruire, iar cei care le vor achiziționa de la noi nu doar că vor face un gest frumos pentru cele cărora le vor dărui, ci și pentru persoanele cu dizabilități de la Esperando.

 

Îi așteptăm cu drag la standurile noastre pe toți cei dornici de a face un gest frumos.

 

* Foto generică

 

Lavinia Oşan, specialist PR Asociația EsperandoATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here