INERŢIE – Noul preşedinte al PNL Baia Mare este… tot vechiul preşedinte

0
826
Călin Bota

POLITICĂ. Deşi sunt sigur că nu vă interesează absolut deloc :), am zis să vă anunţăm oficial că noul preşedinte al PNL Baia Mare este… bat tobele, se revarsă confeti, pocnesc înspumate Moet-urile – Shipwrecked 1907 Heidseick fiind considerată prea scumpă pentru un „eveniment” al cărui deznodământ era cunoscut din urmă cu o lună, pentru că băieţii ăştia de la „galbeni” n-au, zău, niciun dram de inspiraţie regizorală. Aşadar, noul preşedinte este… tot vechiul preşedinte (e drept, interimar, şi de filială judeţeană, dar acum postul e antamat pentru pupila din subsolul lui Iohannis, Ionel Bogdan pe numele său de scenă politico-economică): Călin Bota.

 

Contabiliceşte vorbind (Bota fiind contabil) nu le-a dat cu virgulă, pentru că a concurat, ca şi comuniştii, singur, să nu aibă vreo emoţie – ştiu eu, ştampile aplicate greşit de prea multă emoţie, coincidenţe de nume etc. Cei doi lei-paralei şi 15 bani, respectiv Felician Cerneştean şi Mihai Onisei, s-au retras din cursa pentru şefia filialei municipale, ceea ce e bine, spuneam, pentru că nu le-a dat cu virgulă la numărătoare şi s-au dovedit şi liberalii, ca şi pesediştii, nişte demni urmaşi ai PCR.

 

Înainte de „Uraaa! Ceauşescu, pace!”, să mai consemnăm că noul preşedinte PNL Baia Mare are 40 de ani, e economist, contabil şef al Ocolului Silvic Municipal Baia Mare, membru PNL din 2000, fost consilier municipal, viceprimar al Băii Mari (2010-2011) şi acum e consilier judeţean. Un zâmbet, pe final, să nu ne enervăm, că nu ăsta e scopul: Bota a fost ales preşedinte PNL Baia Mare în timp ce era preşedintele Comisiei de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor PNL Maramureş. E bine, nu?

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here