INERŢIE – Noul preşedinte al PNL Baia Mare este… tot vechiul preşedinte

0
452
Călin Bota

POLITICĂ. Deşi sunt sigur că nu vă interesează absolut deloc :), am zis să vă anunţăm oficial că noul preşedinte al PNL Baia Mare este… bat tobele, se revarsă confeti, pocnesc înspumate Moet-urile – Shipwrecked 1907 Heidseick fiind considerată prea scumpă pentru un „eveniment” al cărui deznodământ era cunoscut din urmă cu o lună, pentru că băieţii ăştia de la „galbeni” n-au, zău, niciun dram de inspiraţie regizorală. Aşadar, noul preşedinte este… tot vechiul preşedinte (e drept, interimar, şi de filială judeţeană, dar acum postul e antamat pentru pupila din subsolul lui Iohannis, Ionel Bogdan pe numele său de scenă politico-economică): Călin Bota.

 

Contabiliceşte vorbind (Bota fiind contabil) nu le-a dat cu virgulă, pentru că a concurat, ca şi comuniştii, singur, să nu aibă vreo emoţie – ştiu eu, ştampile aplicate greşit de prea multă emoţie, coincidenţe de nume etc. Cei doi lei-paralei şi 15 bani, respectiv Felician Cerneştean şi Mihai Onisei, s-au retras din cursa pentru şefia filialei municipale, ceea ce e bine, spuneam, pentru că nu le-a dat cu virgulă la numărătoare şi s-au dovedit şi liberalii, ca şi pesediştii, nişte demni urmaşi ai PCR.

 

Înainte de „Uraaa! Ceauşescu, pace!”, să mai consemnăm că noul preşedinte PNL Baia Mare are 40 de ani, e economist, contabil şef al Ocolului Silvic Municipal Baia Mare, membru PNL din 2000, fost consilier municipal, viceprimar al Băii Mari (2010-2011) şi acum e consilier judeţean. Un zâmbet, pe final, să nu ne enervăm, că nu ăsta e scopul: Bota a fost ales preşedinte PNL Baia Mare în timp ce era preşedintele Comisiei de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor PNL Maramureş. E bine, nu?

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ