INEDIT – Tururi cu ghid și actori, într-o redefinire a experienței de vizitare la Muzeul Judeţean de Artă din Baia Mare

0
335

FRESH! LA ARTĂ. Joi, 11 iulie, de la ora 18.00, Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» (situat pe strada 1 Mai nr. 8) organizează o vizită-eveniment în cadrul proiectului inovativ “Fresh! La Artă!”, prima dintr-o serie de trei, care vor avea loc o dată pe lună, de-a lungul verii.

 

În această vară, tablourile prind viață și acompaniază vizitatorii prin galeriile muzeului în cadrul evenimentului “Fresh! la Artă”. Povestea spusă de lucrări într-un performance inedit – cu participarea tinerilor membri ai Asociației Culturale ArtSpot coordonați de actorul Dragoș Călin – este completată de ghidajul realizat de dr. Tiberiu Alexa, critic și istoric de artă, specialist în Fenomenul Centrul Artistic Baia Mare.

 

“Pentru a asigura atmosfera proaspătă și relaxantă, sunt disponibile doar 12 locuri, iar vizita are loc în a doua parte a zilei, când muzeul este închis publicului. Vă așteptăm să trăim împreună o experiență culturală revigorantă”, a precizat Oana Enășel, referent de specialitate – marketing al instituției muzeale din Baia Mare.

 

Prețul unui bilet este de 20 de lei. Participarea se face pe baza unei rezervări prealabile, făcute pe adresa de e-mail a muzeului, [email protected], pe pagina de Facebook sau la telefon 0744.580.845.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here