INEDIT – Tururi cu ghid și actori, într-o redefinire a experienței de vizitare la Muzeul Judeţean de Artă din Baia Mare

0
97

FRESH! LA ARTĂ. Joi, 11 iulie, de la ora 18.00, Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» (situat pe strada 1 Mai nr. 8) organizează o vizită-eveniment în cadrul proiectului inovativ “Fresh! La Artă!”, prima dintr-o serie de trei, care vor avea loc o dată pe lună, de-a lungul verii.

 

În această vară, tablourile prind viață și acompaniază vizitatorii prin galeriile muzeului în cadrul evenimentului “Fresh! la Artă”. Povestea spusă de lucrări într-un performance inedit – cu participarea tinerilor membri ai Asociației Culturale ArtSpot coordonați de actorul Dragoș Călin – este completată de ghidajul realizat de dr. Tiberiu Alexa, critic și istoric de artă, specialist în Fenomenul Centrul Artistic Baia Mare.

 

“Pentru a asigura atmosfera proaspătă și relaxantă, sunt disponibile doar 12 locuri, iar vizita are loc în a doua parte a zilei, când muzeul este închis publicului. Vă așteptăm să trăim împreună o experiență culturală revigorantă”, a precizat Oana Enășel, referent de specialitate – marketing al instituției muzeale din Baia Mare.

 

Prețul unui bilet este de 20 de lei. Participarea se face pe baza unei rezervări prealabile, făcute pe adresa de e-mail a muzeului, muzartbm@yahoo.com, pe pagina de Facebook sau la telefon 0744.580.845.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ