INEDIT – Târg de carte caritabil pentru strângerea de fonduri necesare adăpostului de câini din Baia Mare

0
182

CONCEPT. Sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 19, la braseria La Tour din Piața Cetății are loc târgul de carte caritabil “Bookurie fără etichetă”. Scopul evenimentului, organizat de Rotaract Baia Mare, îl constituie strângerea de fonduri necesare achiziționării hranei și a medicamentelor pentru patrupedele găzduite la adăpostul de câini din Baia Mare.

 

Conceptul târgului este inedit: în schimbul unei donații, participanții vor putea să-și aleagă o carte dintre cele puse la dispoziție de către organizatori, fără a cunoaște însă titlul și autorul acesteia. Cărțile sunt împachetare în hârtie, pe ambalaj fiind notat un cuvânt sau o sintagmă sugestivă pentru volumul respectiv.

 

Cei care vor să sprijine această cauză sunt așteptați să îmbine utilul cu plăcutul, petrecându-și seara de sâmbătă într-o atmosferă relaxantă, în compania altor iubitori de animale.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here