INDECIZIE – Noul hotel din Sighetu Marmației al senatorului PSD Sorin Vlașin își mărește capacitatea de cazare la mai puțin de o lună de la inaugurare

0
8691
Sorin Vlașin

CAPACITATE DE CAZARE. Hotelul Iza din Sighetu Marmației, localizat pe strada Făget nr. 88D din municipiu, cel mai recent inaugurat din Maramureș, în decembrie 2021, și care se autorecomandă ca fiind “cel mai luxos hotel din inima Maramureșului istoric”, pentru că “în ciuda faptului că are (doar) 3 stele, designul și serviciile se ridică la standarde de înaltă calitate”, își mărește capacitatea de cazare la mai puțin de o lună de la deschidere.

 

Hotelul care aparține firmei de construcții Orizont Sighetu Marmației SRL, controlată de senatorul PSD Sorin Vlașin (fiul său, Vlad Sebastian Vlașin  – foto mic dreapta, alături de tatăl său –, 30 ani, deține 51% din părțile sociale ale firmei, iar senatorul Sorin Vlașin, 49%), un ansamblu HoReCa format din hotel (cu două etaje, mansardă și pod), bar, restaurant cu 250 de locuri și sală de evenimente, a obținut în această lună o modificare a autorizației de construire inițială.

 

În urma acesteia, capacitatea de cazare va crește cu 6 camere și un apartament, prin compartimentarea podului. Astfel, noul hotel din Sighetu Marmației va avea o capacitate totală de cazare de 33 camere și 6 apartamente.

 

Sorin Vlașin (50 ani), născut în 19 aprilie 1971, la Săpânța, absolvent al Liceului Industrial nr. 2 Sighetu Marmației (1991), este la primul mandat de parlamentar, fiind ales senator de Maramureș în 2020. El a fost consilier local în Consiliul Local Sighetu Marmației timp de 15 ani (în perioada 2000-2015) și din 2013 este și președintele PSD Sighetu Marmației. După ce a fost ales parlamentar, în decembrie 2020, Vlașin i-a cesionat fiului său 51% din părțile sociale, acesta devenind, scriptic, asociat majoritar și administrator al firmei.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here