INCIDENT CFR – Tren deraiat între Valea Vişeului şi Leordina

0
494

TREN DERAIAT. În această dimineață, primul vagon al trenului 4111 a deraiat de un boghiu (șasiu) între localitățile maramureșene de graniță cu Ucraina, Valea Vişeului (comuna Bistra) şi Leordina. Conform purtătorului de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, cauza deraierii este zăpada și pietrele căzute de versanți.

 

În tren se aflau 11 pasageri, starea de sănătate a acestora fiind în afara oricărui pericol. Linia de tren a fost închisă și se intervine cu utilaje pentru repunerea pe şină a boghiului. Continuitatea traficului se asigură prin transbordare auto pe ruta Vişeu de Jos – Sighetu Marmaţiei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here