INCIDENT – Avarie la rețeaua de energie electrică care alimentează Zona Industrială Sud din Baia Mare: numeroase firme și-au sistat activitatea

0
869

BAIA MARE – ELECTRICA. Numeroase firme din Zona Industrială Sud din Baia Mare (cuprinsă între Bd. București – str. Mărgeanului – str. Fabricii – str. Europa) și-au sistat producția din cauza unei avarii la rețeaua de alimentare cu energie electrică, care nu a fost detectată, deocamdată, de echipele de intervenție ale Electrica și care durează de aproape 5 ore.

 

Surse implicate au precizat pentru 2mnews că, cel mai probabil, avaria care a dus la întreruperea alimentării cu energie electrică a zonei (la ora 5.48) – respectiv a străzilor Mărgeanului, Bazaltului, Depozitelor și Fabricii – a fost generată de secționarea din cauza vechimii a unui cablu îngropat în pământ în anul 1965. Echipele de intervenție caută, în orb (la nimereală), locul în care cablul este întrerupt, săpând din loc în loc.

 

DEER (Distribuție Energie Electrică România) estimează că lucrarea va fi încheiată la ora 11, însă o parte dintre cei direct afectați și care au luat legătura cu cei din teren (de la Centrul de Exploatare Mentenanță Medie/Joasă Tensiune Baia Mare) au precizat că încă nu a fost găsită cauza (adică locul în care cablul s-a secționat), deci probabil termenul va fi prelungit.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here