INCERTITUDINE – PNL a amânat, din nou, tranşarea problemei celor doi „preşedinţi” ai organizaţiei din Maramureş

0
164

AMÂNARE. Biroul Politic Naţional (BPN) al PNL, întrunit luni, 27 februarie, nu a tranşat situaţia penibilă a organizaţiei din judeţul Maramureş, unde două persoane (Mircea Dolha şi Ionel Bogdan) îşi arogă funcţia de preşedinte al filialei judeţene.

 

Deşi ambii „pretendenţi” s-au aflat în sală, Bogdan chiar solicitând cu timiditate o soluţionare din partea conducerii centrale a partidului, preşedintele interimar Raluca Turcan a comunicat că doar vineri, 3 martie, la următorul BPN, se va stabili conducerea interimară a organizaţiei din Maramureş, aceasta urmând să fie stabilită de o „comisie de analiză”, iar apoi să fie validată de BPN.

 

Conducerea interimară a PNL Maramureş va fi comunicată sâmbătă, 4 martie, la  şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) care se va întruni în Sala Palatului – se estimează participarea a circa 1.000 de delegaţi din toate organizaţiile judeţene.

 

Cei care vor fi nominalizaţi în viitoarea conducere a PNL Maramureş trebuie să se ocupe şi de organizarea alegerilor pentru conducerea filialei, eveniment politic care a fost stabilit să aibă loc în 2 mai – aceasta fiind, de fapt, miza celor două tabere ale liberalilor maramureşeni.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here