ÎNCEPUT DE AN CU PLOI – Vremea și condițiile de trafic rutier în județul Maramureș

0
310

INFORMAȚII UTILE. În acest moment, cerul este acoperit în Maramureș, plouă în zonele Sighetu Marmației, Borșa și Târgu Lăpuș. Vremea rămâne caldă pentru această perioadă a anului. Local va continua să plouă, iar în zonele montane înalte din județ se vor înregistra precipitații mixte (lapoviță, ninsoare). Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificari în zona montana înaltă.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 8 grade Celsius, iar minimele vor coborî la 1-4 grade Celsius. Izolat se va semnala ceață. Stratul de zapadă măsura până la 30 cm la stația meteo Iezer, 11 cm în Pasul Gutâi, 5 cm în Poiana Borșa, 4 cm în Baia Borșa. Debitele și nivelurile cursurilor de apă din județ nu înregitrează probleme.

 

Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă. Vizibilitatea este redusă de ceață la sub 200 de metri pe DN17C Dealul Ștefaniței. Sectoarele de drumuri publice din județ au carosabilul curat și umed, a informat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Maramureș. Angajatii secției de drumuri naționale au intervenit cu 6 utilaje și au împrăștiat 20 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri județene s-a acționat cu 2 utilaje și s-au răspândit 8 tone de material antiderapant, a mai precizat CJSU Maramureș.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here