INAUGURARE – Retailerul de optică Lensa a deschis primul showroom din Maramureș: peste 500 de modele de ochelari de vedere și de soare și două cabinete optometrice

0
858

MAGAZIN DE OPTICĂ. Începând de joi, 4 august 2022, Lensa, cel mai apreciat magazin de optică din România, ajunge și mai aproape de clienții săi și deschide primul showroom din Baia Mare, județul Maramureș.

 

Situat pe strada Victoriei nr. 73, în incinta Vivo! Mall, la etajul 1, cel mai nou showroom Lensa dispune de un spațiu de vânzare de aproximativ 100 de metri pătrați și este dotat cu două cabinete optometrice. Noul showroom din Baia Mare este al 28-lea din rețeaua de magazine Lensa din România și al 13-lea deschis anul acesta, după cel mai recent, inaugurat la sfârșitul lunii iulie, în București.

 

Clienții au la dispoziție peste 500 de modele de ochelari de vedere și de soare, de la branduri de top precum Fossil, Polarizen, Hugo Boss, Ray Ban, Tommy Hilfiger, Versace, Dolce&Gabbana, Michael Kors și altele, dar și accesorii și soluții de întreținere. În cadrul noului showroom, clienții beneficiază de consultații optometrice gratuite, pentru a-și verifica acuitatea vizuală. Programările pot fi efectuate în magazin, dar și online, accesând website-ul companiei, Lensa.ro, secțiunea Consult Gratuit.

 

Cu ocazia deschiderii showroomului Lensa din Baia Mare, primii 60 de clienți vor beneficia de premii garantate. La efectuarea oricărei achiziții, Lensa oferă garantat, prin tragere la sorți, 10 vouchere de 100 lei și 50 de soluții oftalmologice Systane. De asemenea, toți clienții care aleg să își achiziționeze produse de optică din noul magazin Lensa beneficiază de reduceri de până la 90% la mii de produse din portofoliul retailerului, deoarece în această perioadă compania derulează online și în magazine campania Black Friday.

 

Lensa.ro este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după nouă ani de existență s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România. În prezent, compania deține 28 de showroomuri în marile orașe din țară și cel mai mare magazin online de optică din România.


ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here