INAUGURARE – Primul salon din Maramureș care oferă masaje autentice ayurvedice și thailandeze, realizate de către terapeuți specializați din Nepal

0
2319

TÂRGU LĂPUȘ. Duminică, 20 martie 2022, ora 16.00, pe strada Stadionului nr. 22 din Târgu Lăpuș, are loc deschiderea oficială Luna Masaj – Wellness House & Day Spa. Proprietarul susține că acesta este primul salon din Maramureș care oferă masaje autentice ayurvedice și thailandeze, realizate de către terapeuți specializați din Nepal.

 

O mică afacere de familie, spa-ul de zi Luna Masaj a pornit din pasiunea pentru bunăstare fizică și psihică. Într-o lume guvernată de viteză și agitație continuă, lucrul făcut bine și fără grabă este una dintre valorile de la care a pornit conceptul: „Am observat că în cele mai multe saloane din România până și relaxarea se face pe ceas. Masajele oferite la Luna Masaj diferă față de alte locații din două puncte de vedere: timpul pe care îl acordăm unui client și tehnicile aplicate. La masajul de relaxare, spre exemplu, clientul are posibilitatea să aleagă între ședința de 60 minute (minim), 90 minute, 120 minute și 180 de minute.

 

Am întâlnit multe reacții de mirare pentru simplul fapt că oferim masaje de relaxare de 2 sau 3 ore. După ce au încercat însă, mulți au rămas impresionați de efectele unui masaj corect, au ieșit din sala de masaj parcă alt om”, a explicat Carmen Alexe, omul din spatele acestui proiect.

 

Luna Masaj – Wellness House & Day Spa a fost creat cu două încăperi pentru masaj, Full Moon Room și Eclipse Room, fiecare încăpere fiind dotată cu saună cu infraroșu, cadă și duș. De asemenea, salonul dispune și de o zonă de relaxare, în care vei fi invitat/ă să servești un ceai după tratamentul de masaj.

 

Printre tratamentele de masaj oferite, Masajul de Relaxare (clasic), Masaj Deep Tissue, Masaj Thai, Masaj Ayurvedic, Drenaj Limfatic, Masaj Digestiv, Masaj cu Pietre Vulcanice Calde, Masaj Cap & Umeri, Masaj facial cu Guasha, Masaj Trekkers (sportiv), Full Body Scrub și Luna Signature Massage.

 

Pentru tratamentele de masaj se folosește gama de uleiuri all-natural Naissance. Decizia de a lucra cu Naissance este bazată pe o cercetare amănunțită și o pasiune de peste 15 ani pentru tot ceea ce înseamnă puterea naturii, remedii naturiste și agricultură ecologică. Uleiurile Naissance sunt uleiuri 100% naturale (producătorii nu adaugă ingrediente sintetice), presate la rece, din plante crescute organic și recoltate în mod etic și responsabil. În plus, toate uleiurile Naissance sunt Cruelty Free & Vegan Friendly. Uleiurile sunt folosite în diferite blend-uri, create special pentru clienții Luna (uleiul purtător/bază este cel de migdale, la care se adaugă uleiuri esențiale DoTerra).

 

Salonul este deschis de marți până duminică, între orele 11.00-20.00.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here