INAUGURARE – Primul magazin Farmec deschis în Baia Mare are asociat un centru de well-being și funcționează în sistem de franciză

0
2572

MAGAZIN FARMEC – BAIA MARE. Farmec, una dintre cele mai mari companii românești din piață, a deschis primul magazin de brand în Baia Mare. Magazinul funcționează în sistem de franciză și are asociat centrul de cosmetică și well-being „Cobo Spa”, unde este folosită gama de produse profesionale, Gerovital H3 Equilibrium.

 

Noul magazin Farmec respectă conceptul și design-ul magazinelor din lanț și, alături de centrul de cosmetică și spa, ocupă o suprafață de 120 de metri pătrați pe Bulevardul Unirii nr. 3. În noua unitate, consumatorii vor putea regăsi toate produsele din portofoliul companiei, de la cele de îngrijire personală, la produsele de face care, gamele dermatocosmetice și profesionale, produsele de îngrijire a locuinței și până la dezinfectanți. În plus, primii 30 de consumatori care vor trece pragul magazinului vor beneficia de un cadou de bun-venit.

 

„Farmec s-a preocupat întotdeauna de ceea ce își doresc consumatorii noștri și ne bucurăm de faptul că am reușit să aducem brandul mai aproape de Baia Mare. Dezvoltarea economiei locale, evoluția ascendentă a pieței francizelor și dorința antreprenorilor de a se asocia cu branduri românești puternice au fost doar câteva dintre motivele care au stat la baza deschiderii noului magazin Farmec. Compania noastră susține și încurajează antreprenorii să aibă curajul și determinarea necesare, pentru ca afacerea lor să se dezvolte cât mai bine”, a declarat Mircea Turdean, director general Farmec.

 

„Mă bucur să pot aduce în Baia Mare, într-un magazin dedicat, un brand românesc cu tradiție pe piața locală și să facilitez interacțiunea directă a consumatorilor de aici cu produsele din portofoliu într-un centru de cosmetică. Inovația, calitatea produselor și recunoașterea de care se bucură compania și brandurile din portofoliu au fost factori decisivi, pentru care am ales cu încredere să fiu partenerul de business al Farmec”, a declarat Eugen Stoica, partener de franciză.

 

Unitatea face parte din strategia de extindere a companiei, ca urmare a creșterii susținute a cererii și a interesului sporit al consumatorilor din toată țara față de produsele din portofoliu. Pe lângă magazinul din Baia Mare, mai există o unitate comercială Gerovital în sistem de franciză în Pitești din 2019.

 

Farmec deține 30 de magazine de brand proprii în cele mai importante orașe din țară (8 magazine Farmec – localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara – și 22 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea).

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here