INAUGURARE – Joi, 28 octombrie, se deschide Baia Mare Shopping Park, noul retail park din municipiu, investiție de circa 14 milioane de euro

0
10257

BAIA MARE SHOPPING PARK. Joi, 28 octombrie 2021, se deschide Baia Mare Shopping Park, noul retail park din municipiul reședință de județ. Inaugurarea are loc la mai puțin de o lună de la deschiderea primului magazin (Lidl) din centrul comercial amplasat pe locul fostei fabrici de mobilă Mobam (Bulevardul Unirii nr. 21) și în urma unei investiții estimată de 2mnews la 14 milioane de euro (cu tot cu achiziția terenului) a dezvoltatorului belgian Mitiska REIM.

 

Investiția a fost derulată/gestionată prin Avocado Development SRL, sucursala Square 7 Properties (administrator de proprietăți, active și facilități care operează în Europa de Sud și Central-Estică în numele investitorului belgian). Întreagul proiect a fost finalizat în mai puțin de 9 luni de muncă efectivă, fiind început în februarie 2021 de antreprenorul general CVS Construst SRL, firmă timișeană controlată de Silviu Moruțan și Vasile Cristian Ciocoi – partea de demolări/pregătire a terenului a fost realizată de subcontractorul clujean Kety Group, firmă controlată de Bogdan Darius Bere, iar pe partea de construire efectivă principalul subcontractor a fost firma locală Taffo, controlată de inginerii de structuri Mihai Filip și Remus Adrian Fodor.

 

Baia Mare Shopping Park are în componență următoarele 13 magazine: Kaufland, Lidl, Altex, Super Zoo, C&A, DM, Xpress, Sportisimo, Kik, Pepco, JYSK, Sinsay, Numero Uno.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here