INAUGURARE – În 1 decembrie, se deschide cel de-al treilea magazin Altex din județul Maramureș

0
6752

RETAIL. În 1 decembrie 2022, Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, controlat de Dan Ostahie, inaugurează cel de-al treilea magazin din județul Maramureș. Noul magazin va fi deschis de la ora 7.00, în mall-ul Baia Mare Shopping Park (situat pe Bd. Unirii nr. 21) și promite super-reduceri în prima săptămână (1-7 decembrie 2022).

 

Altex, un brand construit ȋn 30 de ani, care are peste 120 de magazine deschise în țară, deține în Maramureș alte două magazine, deschise în cele două municipii din județ: cel din mall-ul Baia Mare Value Center (Bd. București nr. 53-55) și cel din Sighetu Marmației (situat pe str. Bogdan Vodă nr. 164-170, lângă complexul comercial Kaufland).

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here