INAUGURARE – Al doilea restaurant KFC din Baia Mare s-a deschis în incinta centrului comercial Baia Mare Value Center

0
1705

KFC BAIA MARE. Marți, 7 iulie 2020, în Baia Mare s-a deschis cel de-al doilea restaurant de tip food court sub brandul KFC. Acesta a fost inaugurat de Sphera Franchise Group (operatorul local a lanțului de restaurante KFC, care operează în sistem de master franciză) în centrul comercial Baia Mare Value Center (situat pe Bulevardul București nr. 53).

 

Noul KFC are o suprafață de 170 de metri pătrați și a creat 35 de locuri de muncă. Până la noi ordine din partea autorităților, restaurantul este deschis în regim take away, din cauza normelor privind reducerea riscului de infectare cu COVID-19. Primul restaurant KFC din Baia Mare s-a deschis în incinta mall-ului Vivo.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here