ÎN PREMIERĂ – BPN: „Îi cerem lui Bogdan Diaconu să își ia penalii pe care i-a adus în PRU și să plece cu ei cu tot!”

0
273
Bogdan Diaconu (sursa foto: agerpres.ro)

DEMISIA. Biroul Permanent Naţional (BPN) al Partidului România Unită (PRU), din care face parte şi maramureşeanul Vasile Vlaşin, pregăteşte în acest moment o reacţie la poziţia de apărare a Guvernului (în contextul adoptării ordonanţele de urgenţă care modifică legislaţia penală) pe care a avut-o Bogdan Diaconu, preşedintele partidului. În comunicatul pe care 2mnews vi-l prezintă în premieră, lui Diaconu i se solicită ferm demisia.

 

Această solicitare vine după episodul din 21 ianuarie, când cea mai mare parte a membrilor BPN al PRU a lansat o moţiune prin care cereau acelaşi lucru: demisia urgentă a „trădătorului” Diaconu. Iată reacţia BPN al PRU din această seară, în integralitatea sa:

 

„Ne delimităm ferm de Bogdan Diaconu, care a avut în cursul zilei de astăzi poziții publice prin care apără deciziile de noapte ale Guvernului. PRU nu se recunoaște în demersurile lui Bogdan Diaconu și îi cere, din acest motiv, încă o dată, demisia, pentru că a murdărit imaginea partidului și a adus prejudicii grave naționalismului românesc.

 

PRU nu este nici partidul lui Bogdan Diaconu, nici partidul lui Sebastian Ghiță. Îi cerem lui Bogdan Diaconu, de aceea, să își ia penalii pe care i-a adus în partidul lui Vlad Țepeș și să plece cu ei cu tot.

 

În data de 21 ianuarie 2017, majoritatea Biroului Permanent Național al PRU a lansat o moțiune în care i s-a cerut demisia lui Bogdan Diaconu pentru că a trădat idealurile naționaliste. Pentru curățarea PRU de cei care i-au batjocorit principiile și doctrina, membrii aleși ai BPN au convocat, conform statutului partidului, o ședință BPN pentru data de 4 februarie 2017, în cadrul căreia vor fi luate măsuri drastice împotriva lui Bogdan Diaconu și a celor care au distrus imaginea partidului.

 

Anunțăm public că Bogdan Diaconu nu mai reprezintă Partidul România Unită. Le cerem iertare românilor pentru că Bogdan Diaconu a murdărit ideea de naționalism, simbolul lui Vlad Țepeș și valorile naționale prin direcția pe care a impus-o în ultima jumătate de an.

 

PRU revine la idealurile care l-au consacrat și respinge orice asociere cu trădătorii naționalismului printre care, la loc de frunte, se află Bogdan Diaconu.”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here