ÎN NAȚIONALĂ – Deși lotul este în carantină, campioana Știința Baia Mare are un jucător selecționat în națională pentru meciul cu Italia: tânărul Mihai Mureșan

0
628
Mihai Mureșan

ROMÂNIA – ITALIA. Tânărul mijlocaș de deschidere Alexandru Mihai Mureșan (19 ani), transferat în această vară de la CSȘ 2 Baia Mare la echipa campioană Știința, a fost selecționat de englezul Andy Robinson în naționala României pentru meciul amical cu Italia, programat în 18 decembrie 2021, la Parma (Italia). Mureșan nu a făcut parte din lotul deplasat de Știința Baia Mare în Africa de Sud (jucătorii acestuia fiind în acest moment în carantină, la Hotel Sport în Baia Mare), el fiind convocat la lotul național de tineret pentru Campionatul European din Portugalia.

 

Alexandru Mihai Mureșan un produs 100% băimărean și a făcut parte până acum din naționalele U15, U18 și U20 ale României. Mureșan joacă rugby doar de 7 ani, prima experiență sportivă fiind fotbalul (sport de familie, practicat și de tatăl său, la FC Baia Mare, și de fratele său, la U. Cluj).

 

Meciul cu Italia va fi organizat între reprezentative secunde ale celor două naționale (la România au fost convocați în cea mai mare parte jucători din campionatul intern), în 18 decembrie, de la ora 15.00, pe Stadio Lanfranchi din Parma. Acesta este ultimul meci de pregătire a naționalei României în anul 2021.

 

* Foto: @CSM Știința Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here