ÎN INSTANȚĂ, PENTRU BANI – Fostul preparator fizic al Minaur Baia Mare a dat în judecată clubul pentru a-și recupera drepturile salariale neacordate

0
1431
Boris Aspridis

LITIGIU. Cehul Boris “Boro” Aspridis, fost preparator fizic al clubului Minaur în perioada august 2018-decembrie 2020 (a răspuns de pregătirea ambelor echipe de handbal, masculin și feminin, precum și de cea a juniorilor de la Academia Minaur), a dat în judecată clubul Primăriei Baia Mare pentru a-și recupera drepturile salariale neacordate.

 

Aspridis (foto mic dreapta, 31 de ani), originar din Ostrava (Republica Cehă), fost jucător de handbal (a fost extremă dreaptă, selecționat în naționala universitară a Cehiei, și-a încheiat cariera sportivă la HC Zlín), a plecat de la clubul Minaur în decembrie 2020 la campioana Slovaciei la handbal feminin, Iuventa Michalovce. Litigiul său în instanță, care are pârât clubul Minaur, a fost înregistrat în primăvara acestui an și va fi soluționat la Judecătoria Baia Mare. Primul termen al procesului a fost fixat… spre finalul anului (23 noiembrie 2021).

 

Acesta nu este unicul litigiu în instanță al clubului Primăriei Baia Mare în care diverși sportivi încearcă să-și recupereze banii, pe rolul instanțelor figurând și alte solicitări similare ale unor agenții de impresariat sportiv în numele sportivilor pe care îi reprezintă, iar în septembrie 2020 clubul Minaur a fost executat silit în urma unui proces pierdut în iulie 2020 cu Image Sport Agency, căruia trebuia să-i plătească 45.616 lei + dobânzi aferente unui an + cheltuieli de judecată.

 

Cătălin VISCHI

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here