ÎN GUVERN – Călin Bota, președintele PNL Baia Mare, va fi numit secretar de stat în Ministerul Finanțelor sau în cel al Economiei

0
2121
Călin Bota

NUMIRE. Conform unor surse informate 2mnews, implicate direct în decizie, președintele PNL Baia Mare, Călin Bota, va fi cel de-al treilea secretar de stat din Maramureș din Guvernul Orban, după deja efectuatele numiri la Cancelaria Prim-ministrului (Ionel Bogdan – președintele PNL Maramureș) și la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (Florin Nicolae Creț – prim-vicepreședinte PMP Baia Mare) – pentru sceptici, gradul de acuratețe/credibilitate al informației este 99,99%, doar pentru că nu credem în perfecțiune practică.

 

Călin Bota (43 de ani), care în acest moment este, administrativ, consilier județean și, profesional, contabil șef la Ocolul Silvic Municipal Baia Mare, va fi numit fie la Ministerul Finanțelor Publice, fie la Ministerul Economiei, o decizie în acest sens urmând să fie luată de premierul Orban.

 

Bota a avut pentru o scurtă perioadă (cinci luni), în 2010-2011, atribuții de viceprimar al municipiului Baia Mare și a fost timp de două mandate (2008-2016) consilier municipal. Este absolvent al Facultății de Științe Economice – specializarea Finanțe și Asigurări a Universității din Oradea (1998) și deține o diplomă de master în Managementul Financiar-Contabil și Juridic al firmei (2004, Facultatea de Marketing, Management, Informatică a Universității Vasile Goldiș).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here