ÎN DERBY-UL JUDEȚEAN – Minaur Baia Mare câștigă categoric cu Progresul Șomcuta Mare, cu motoarele oprite după 40 de minute, și rămâne pe locul 1

0
484

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 12-a a Ligii a III-a, în derby-ul județean, Minaur Baia Mare a învins categoric, cu 4-0 (4-0), Progresul Şomcuta Mare și și-a păstrat poziția de lider în Seria a 10-a.

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început partida, arbitrată la centru de clujeanul Marius Nechita Chioran, cu următorul 11: Băilă – Oiță, Tand, Lung, Simion, Donca, Matei, Micaș, Chinde, Ciocan, Stanciu.

 

În aparență ar fi trebuit să fie un meci dezechilibrat, gazdele pornind din poziția de lider, iar Progresul fiind clasată pe locul 8 (primul deasupra liniei retrogradării directe). Și nu s-a întâmplat nicio surpriză/minune etc., după primele 40 de minute băimărenii conducând cu un lejer 4-0.

 

Fostul atacant central al divizionarei secunde Fotbal Comuna Recea, Viorel Chinde înscriind o triplă (în minutele 5, 19 și 38), iar camerunezul Gabby Alban Batchabi Nana (care a mai jucat pe la Rapid București, Carmen București, Viitorul Domnești și Dacia Unirea Brăila) a reușit primul său gol pentru Minaur. La 4-0 e normal să oprețti motoarele, doar mai sunt atâtea etape de jucat.

 

Minaur Baia Mare – Progresul Şomcuta Mare: 4-0 (4-0), au marcat Viorel Chinde (min. 5, min. 29, min. 38), Gabby Batchabi (min. 27). În etapa următoare, Minaur joacă în deplasare, în 20 noiembrie, cu SCM Zalău, iar Progresul joacă la Șomcuta Mare cu CS Lotus Băile Felix, echipa de pe locul 2.

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here