ÎN BAIA MARE – Campioana județeană la fotbal se decide de Ziua Copilului: Viitorul Ulmeni (cu prima opțiune) vs. Avântul Bârsana

0
520

FOTBAL. Sâmbătă, 1 iunie, la ora 17, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, are loc meciul retur al finalei județului Maramureș Liga a IV-a, o reeditare a finalei din 2016, disputat între Viitorul Ulmeni (câștigătoarea seriei Sud) și Avântul Bârsana (câștigătoarea seriei Nord).

 

În meciul tur, disputat pe Stadionul Solovăstru din Sighetu Marmației, cu Bârsana în rol de gazdă, s-a impus Viitorul Ulmeni, cu 3-1 (1-0). Pentru echipa din Ulmeni, antrenată de Petru Ilieş și Mircea Covaciu, au marcat Ardeleanu (min. 8), Hauși (min. 72) și Ignat (min. 92), iar pentru Avântul Bârsana, antrenată de Mihai Pop și Teodor Ştefanca, a înscris Pop (min. 48) – acesta este și antrenorul principal al echipei Avântul.

 

De remarcat că 9 jucători ai celor două echipe s-au confruntat și în precedenta finală județeană a Ligii a IV-a, cea din 2016, încheiată că victoria echipei din Ulmeni, care, după victoria din deplasare, are și în această ediție prima opțiune pentru câștigarea titlului de campioană a Maramureșului pentru Liga a IV-a.

 

Pentru accederea în Liga a III-a, campioana Maramureşului se va confrunta, în meci tur-retur, cu campioana Sălajului, partidele urmând să se dispute în 15 și 22 iunie.

 

Cele două echipe s-au confruntat în această lună și în Cupa României, meciul disputându-se în 15 mai, pe terenul celor din Ulmeni, care s-au impus (din nou) cu 2-1 (1-0), calificându-se în etapa superioară.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here